Dataton WATCHOUT verhuur

Wessels Audiovisueel heeft een ruim assortiment aan Dataton WATCHOUT systemen beschikbaar voor verhuur. U kunt bij ons als professioneel gebruiker terecht om voor uw project WATCHOUT licenties, servers en toebehoren te huren.

Dataton WATCHOUT: Multi-display software

De WATCHOUT software is ontwikkeld door Dataton om complexe videosystemen van content te voorzien. U kunt meerdere schermen met verschillende formaten en verhoudingen aansturen. Een WATCHOUT systeem is volledig schaalbaar naar de behoefte van uw show.
Wij hebben meerdere software licenties beschikbaar voor de verhuur.

Dataton Watchout logo  

WATCHOUT Display servers

Een WATCHOUT systeem bestaat in de basis uit 3 onderdelen.
1. De Dataton software, met licentie dongle voor iedere pc/server in het netwerk.

2. Productie computer, hierop wordt de show geprogrammeerd en eventueel bedient.

3. Display server, hierop draait de show, zodra de productie computer uitvalt, gaat de show gewoon door. Deze server is geoptimaliseerd voor het gebruik voor live events en daarmee zeer stabiel om uw productie op te draaien.

Onbeperkte mogelijkheden

Het WATCHOUT media server systeem is in theorie onbeperkt uit te bereiden, hierdoor kunnen we sets met oneindig veel schermen aansturen vanuit 1 pc. Daarnaast kunnen we ook ledschermen met zeer hoge resoluties aansturen met onze systemen.

Showcontrol

WATCHOUT is hét ultieme showcontrol systeem, want naast video en (multichannel) audio, kan Watchout namelijk ook Art-Net (DMX), TCP/IP, MIDI en Timecode. Hierdoor is het de perfecte oplossing voor theatershows en tentoonstellingen.

Wij van Wessels Audiovisueel houden wel van een uitdaging!
Heeft u een bijzonder idee, en weet u niet hoe dit te realiseren is?
Neem gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee, graag informeren wij u over de mogelijkheden voor uw situatie.

Verhuur

Op onze verhuur pagina kunt u vinden welke Watchout materialen wij voor u beschikbaar hebben.
Naast Watchout verhuur kunt u ook voor het huren van een groot formaat led en/of projectie schermen bij ons terecht, dat is namelijk onze specialiteit!