Activiteiten

Live-streams & Webinars

Wij ontzorgen u graag op technisch èn productioneel vlak met het online (en offline) bereiken van uw publiek. Door ruim 15 jaar ervaring in live- en online video evenementen kunnen wij u voorzien van de juiste faciliteiten om dit betrouwbaar te kunnen doen.

Via ons eigen Webinar platform kunt u makkelijk uw publiek bereiken en tevens kunnen de kijkers vragen stellen die direct op een monitor verschijnen.

Beurs

Wij helpen u graag met het presenteren van uw producten/diensten op uw beurs. Onze audiovisuele middelen zijn bij uitstek geschikt om uw producten/diensten te presenteren. LCD-schermen, projectoren en LED-walls zijn goed te integreren in een mooi vormgegeven stand. Ook voor de belichting van uw stand bent u bij ons aan het juiste adres.

Congres

Projectie- en presentatietechniek, onze specialiteit! Graag nemen wij uw zorgen uit handen over de technische invulling van uw congres. Audio en video zijn een erg belangrijk onderdeel van hedendaagse congressen. Wij zorgen er voor dat sprekers vol vertrouwen het podium betreden en goed verstaanbaar, een vloeiende presentatie geven. Wij hebben de materialen en kennis in huis om de meest complexe presentatiesystemen te realiseren, ook wide screen projectie’s tot wel 25 meter breed!

Evenement

Concert, theater, feest, open dag of een ander evenement? Wij helpen u graag met de technische invulling. Naast licht en geluid, kunt u ook voor de verlichting, stroomvoorzieningen en podia bij ons terecht. Graag denken we met u mee, en maken een mooie vormgeving en lichtplan voor uw evenement.

Theatertechniek / Boventitel verhuur

Theaters en gezelschappen kunnen bij ons terecht voor de technische ondersteuning van voorstellingen en tournee’s.
Naast licht, geluid en video hebben wij ook een ruim assortiment aan boventiteling systemen voor toneel en opera.
Zie hiervoor onze boventitelpagina.

Dry-Hire

Onze materialen zijn ook te huur, kijk op de verhuurpagina voor een overzicht van ons aanbod. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid.